×

Jornada Caudalie

Estem molt contents d'anunciar-vos que el proper dimarts 14 de juny acollim una jornada de Caudalie amb què es reactiven els esdeveniments presencials a la farmàcia.

Podràs gaudir d´una anàlisi gratuïta de l´estat de la teva pell per a una millor recomanació dels productes del seu catàleg (cosmètics amb actius procedents de la vinya), amb un consell dermocosmètic expert i personalitzat de la mà d´una especialista del seu laboratori. Oferirem també regals i promocions en productes de la marca. Només aquest dia!

Ser amfitrions d´aquest esdeveniment presencial és un senyal que anem recuperant parcel·les perdudes i reprenem certa activitat, i ens agrada fer-ho amb aquest esdeveniment de Caudalie. Ens encantarà que visquis amb nosaltres aquesta experiència a la farmàcia.

Tot això, en un entorn segur amb les màximes garanties de seguretat, incloent-hi l'assignació de cita prèvia per eliminar cues i les mesures de distanciament necessàries, a més del tractament adequat de tots els equips i productes emprats.

Reserva cita a la pròpia farmàcia, trucant al 931033593 o a través del formulari. T'hi esperem!

Concedeix-te el ritual de bellesa Caudalie que t'oferim a la farmàcia TOUS. Encara ens queden places per a aquesta activitat!

Marques
Veure més
Categories
Preu