×

Anàlisi hemoglobina glicada

A la farmàcia Tous t’oferim una intervenció protocol·litzada per a la detecció de factors de risc i prevenció de la diabetis.

Un alt percentatge de la població no és conscient que té algun tipus d’alteració en el metabolisme de la glucosa. Del total d’aquestes alteracions, alguns presenten diabetis tipus 2 no diagnosticada, mentre que altres són situacions de prediabetis, fase en la qual el seguiment farmacèutic pot ajudar a prevenir la diabetis.

Des de Farmàcia Tous t’ajudem a controlar la teva diabetis gràcies a la determinació dels teus valors d’hemoglobina glicada (HbA1c), que ens informaran sobre els teus nivells de sucre en els darrers mesos per a un seguiment, control i prevenció de la diabetis.  Ens dona uns valors que ens informen sobre  el grau de control de la diabetis en els pacients diagnosticats/ tractats, mes enllà de valors puntuals de glucosa en sang o capil·lar, i també son utils per determinar si es sospita prediabetes o diabetes.

Pot mesurar-se en qualsevol moment del dia perquè no cal venir en dejú per fer-se el test.

A partir dels resultats, es dona una valoració farmacèutica personalitzada, i en els casos en què sigui necessari es deriva a l’equip d’atenció primària.

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
Marques
Veure més
Categories
Preu