×

Filosofia

Amb l'objectiu de preservar la salut i l'estat del benestar dels nostres pacients, orientem tota la nostra activitat a l'atenció centrada en la persona i proporcionem una assistència integral al pacient amb la màxima qualitat al nostre abast. Posem atenció plena en la persona i ens centrem a entendre el teu problema, allò que et preocupa o què necessites.

Com a farmacèutics tenim la missió de garantir un ús segur, responsable, efectiu i eficient dels medicaments, així com desenvolupar serveis, i intervencions sanitàries que tinguin com a objectiu últim optimitzar els resultats en salut.

La nostra finalitat és construir i mantenir una relació de confiança amb el pacient, i des d'aquesta relació basada en el respecte i l'empatia, oferir una millor atenció sanitària que empoderi el pacient i li proporcioni més autonomia i més facilitat per prendre decisions amb què es senti segur. És a dir, assegurar-nos que la persona té la informació adequada perquè sigui capaç de decidir sobre els seus actes, sobre la seva salut, i des del respecte a aquesta individualitat plantejar el nostre acompanyament.

Treballem per crear un objectiu comú consensuat amb el pacient, conscients que la qualitat d'aquesta relació pot afectar la gestió de la salut del pacient. Ens esforcem a aconseguir que el pacient aconsegueixi l'adherència al seu tractament o modifiqui els seus hàbits de vida perquè siguin més saludables, sent catalitzadors del canvi que el pacient ja sap què ha de fer. Som un element que està a la vostra disposició si ens voleu fer servir.

Això és el que a farmàcia Tous entenem per fidelització, que no té res a veure amb l'aspecte comercial, sinó amb establir relacions terapèutiques, persona a persona, per resoldre els teus problemes i crear una aliança, d'igual a igual, on et sentis còmode per comentar-nos qualsevol situació.

El respecte a la privadesa és un altre dels pilars fonamentals en una relació de confiança entre el pacient i el seu farmacèutic. Per això disposem d'espais privats a la farmàcia on dur a terme certs serveis o consultes. Cada pacient és diferent i té necessitats diferents.

Al final, allò que tots necessitem és sentir-nos escoltats, importants i ser el centre durant el temps que dura la dispensació o consulta. Les persones volen estar bé i a la farmàcia Tous ens esforcem per fer realitat aquest desig.

¡Benvingut a la nova farmàcia Tous a Igualada!

¡Volem ser la teva Farmàcia!


Marques
Veure més
Categories
Preu