×
Temps de lectura 1 min.

Al Dia mundial de la hipertensió arterial, a la Farmàcia Tous volem conscienciar les persones que formen part dels grups de risc de la importància de prendre's la tensió arterial regularment com a mesura preventiva.

La hipertensió arterial és una condició que consisteix a tenir la pressió arterial elevada de forma sostinguda. És una malaltia crònica que es pot controlar mitjançant la introducció de canvis en l'estil de vida, com ara el seguiment d'una alimentació equilibrada o la pràctica regular d'activitat física controlada (prèvia valoració per part del professional sanitari en funció de la situació de cada pacient), i amb un seguiment correcte de la medicació, quan aquesta es prescriu. El mal seguiment de la pauta de medicació implica no tenir un bon control dels valors de tensió i per tant un mal control de la malaltia i els seus riscs.

La hipertensió és un dels principals factors de risc cardiovascular, i a la farmacia t'ajudem a tenir-la sota control. Acudir regularment a mesurar-se la pressió és la millor manera de controlar-se-la i d'evitar complicacions. La presa de la pressió arterial, així com el seguiment i control dels pacients hipertensos, és una de les activitats més esteses a la nostra farmacia. Coneix els nostres serveis avançats en Hipertensió com AMPA, MAPA i edat vascular.

Respectar les revisions de la pressió arterial és especialment important en el cas de les persones de més de seixanta anys, amb altres factors de risc cardiovascular o amb antecedents familiars d'hipertensió arterial. En cas de tenir diagnosticada la malaltia, caldrà una revisió molt més freqüent.  S'ha demostrat que si la hipertensió es detecta precoçment i es tracta adequadament, és possible reduir substancialment la probabilitat de patir complicacions.

Frequencia mínima recomanada de cribatge de la HTA
 

<14 anys 1 vegada
15-40 anys cada 5 anys
>40 anys cada any
Si factors de risc vascular, cada any

¡Consulta'ns!

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Marques
Veure més
Categories
Preu