×
Temps de lectura 1 min.

Salvador Tous, cotitular de Farmàcia-Ortopèdia Tous juntament amb el seu germà Xavier, ha estat guardonat amb el Premi a la millor comunicació no institucional presentada per diverses farmàcies, sobre "El Paper del Farmacèutic comunitari a la V i VI onada de la pandèmia de SARS-CoV-2 a Catalunya", al Xè Congrés Nacional de Farmacèutics Comunitaris que la Societat Espanyola de Farmàcia Clínica, Familiar i Comunitària (SEFAC) ha organitzat del 5 al 7 de maig a IFEMA (Madrid), amb el lema"  Conectados al Paciente".

Enhorabona als companys Eloi Merencio Naudín, Ignasi Jané de Rosers, Anna Busquets Cassó, Carme Mestre Català, Marta Burniol Garcia, Montse Iracheta Todó, Núria Dellonder Frigolé i Marta Mundet per aquest reconeixement conjunt, que volem compartir amb tots els farmacèutics comunitaris catalans que han participat al programa TAR de cribratge. Felicitem també a tots els companys premiats a la resta de categories.

El Congrés de Bilbao de 2020 es va posposar en un primer moment per la Covid-19 i finalment es va fer en format telemàtic. Ja teníem moltes ganes de tornar a reunir-nos presencialment i de poder compartir experiències clíniques i de desenvolupament professional per millorar la nostra atenció al pacient.

Entre les conclusions d'aquest congrés destaquem que el farmacèutic ha de tenir un protagonisme cada vegada més gran com a agent de salut.

La pandèmia ha visualitzat encara més el rol dels professionals farmacèutics i ha reforçat la visió de l'oficina de farmàcia com a punt principal de contacte per als ciutadans en tot allò que té a veure amb la cura de la salut. Els farmacèutics han demostrat una vegada més ser un sector compromès, vocacional i en comunicació permanent amb les autoritats i la població. Des de l'inici de la pandèmia els farmacèutics s'han mobilitzat per garantir l'assistència a totes les persones que ho necessitin i han estat col·laboradors actius a l'estratègia de salut pública, integrats a la xarxa de vigilància epidemiològica, assumint un ferm compromís amb la salut de les persones i fent un esforç addicional sense precedents més enllà de la seva tasca diària.

Moltes gràcies a SEFAC per aquest reconeixement i enhorabona per l'esplèndida organització d'aquest Congrés. Amb ganes de tornar a veure'ns a les Canàries el 2024!

Font de les fotografies: Twitter @SEFAC_aldia

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Marques
Veure més
Categories
Preu